söndag 28 september 2008

Deprimerande förlust igen

OK, man ska aldrig måla fan på väggen, och jag har varken sett eller hört hur matchen i Mariestad gestaltade sig. Men bättre än så här måste BIK kunna prestera! Ser man på statistiken på swehockey så verkar man bara ha tagit i under en period, och det håller inte.

Före säsongen tyckte jag att värvningen av Fredda, av Blomqvist, Peppe och Linus tillförde den rutin som laget skulle behöva. Nu är jag tveksam till om man inte skulle lagt lite mera krut på ytterligare någon rutinerad spelare. Bejmo, Anton, Sjödin, Wennerström, Lidström, Markus Karlsson - duktiga killar, men blir pressen för stor?

Å andra sidan - det är hittills så att det är förstalinen som varit för dåliga att leverera. Östlund, Sundin och Bülow måste producera mera. Framförallt måste vi få tillbaka Sundin och TT i laget, hela och på hugget. Tror de är oerhört viktiga för vårt unga lag.

I övrigt vann Mora och Leksand programenligt, medan Björklöven skrällde mot Malmö på bortaplan. Oskarshamn och Troja tog också hem alla poängen i kväll.

I ettan vann Örebro med 11-0 borta mot Lindlöven, medan Kumla föll hemma mot Vita Hästen med 1-5 i en match som innehöll 89!! utvisningsminuter. Skottstatistiken inte överdrivet ojämn, men Kumla verkar precis som Bofors ha svårt att få pucken i nät.

Inga kommentarer: