söndag 5 oktober 2008

Sliten

Just nu går det tungt med hockeybloggandet. Mycket på jobbet, en annan blogg, Svenska fans och familj samt lite renoveringsarbete hemma tar all. tillgänglig tid. Och naturligtvis - det har blivit mycket fotograferande under en period nu när höstfärgerna har kommit med all sin prakt.

När det gäller bloggn så kommer jag sannolikt att flytta den från Blogger/Blogspot inom en nära framtid. Håller på med en ny layout, och lite smått och gott. Men det kommer inte at bli något reklamfinansierat jippo, det lovar jag. Utan en ren o rak hemsida med en fotoavdelning samt en hockeyblogg. Sedan får vi se om jag har ork att utveckla den något mera, men det är en senare fråga.

I skrivande stund har Kumla 4-4 borta mot Västervik och Örebro 3-3 mot Skåre. I allsvenskan leder AIK programenligt mot Huddinge i derbyt. Enda som ser förvånande ut är att Almtuna har en 4-1 ledning på bortaplan mot Björklöven... Ska följa matcherna till slut och samtidigt göra i ordning några tävlingsfoton i Photoshop till i morgon.

Vi hörs!

EDIT: Kumla och Örebro vann sina matcher. Sättermann 1 mål och 1 ass för Kumla, Berglund 1 ass. I Skåres match mot Örebro stod Johan Erkgärds för ett mål och en ass.
Också intressant att Växjö slog Malmö, som väl inte heller haft en lysande säsongsinledning.

Inga kommentarer: