torsdag 11 september 2008

Liten mix igen...

Såg att KHC förlorade gårdagens träningsmatch mot Viking. Nå, det är långt kvar till seriestarten och en dipp spelar inte så stor roll. Hade en kort stund tankar på att gå upp, men sedan kom lite annat i vägen.

**********

Är lite fundersam inför kvällens match mot Borås. Johan Nilsson står utanför laget, vad jag förstår utan skada. Nu är det OK att bänka spelare som inte presteat bra på träning - det är därför man har en bred trupp. Men med TT skadad väljer Arvedson att bänka Johan, sätta Sjödin som 13:e forward och låna in Peter Wennerström från Skåre igen. Även Markus Karlsson från Skåre finns med i dagens match som sjunde back i Perra Johnssons frånvaro (NHL-camp) och Magnums axelskada. Min främsta reaktion är att vi har spelare som vi valt att låna ut till Kumla respektive Örebro som känns lika bra?

**********

BIK valde i tisdags att köra gemensam träning med FBK vilket tydligen föll väl ut. Enligt rapporter börjar det lätta i benen, och det ser mycket bra ut på träning - få se om det löser sig på match i kväll.

**********

Enligt vissa rykten lär gamle AIK-backen Petri Liimatainen vara på väg tillbaka till AIK. Turerna är märkliga - den 39-årige veteranbacken har kontrakt med Duisburg under kommande säsong, men tydligen vägrar de registrera honom för spel, och vill att han lämnar klubben. Samtidigt står han under kontrakt, så det är inte fritt fram att plocka honom för något annat lag. Men har AIK ekonomiska muskler nog för Liimatainen också i truppen?

**********

Örebro förlorade mot Mariestad igår kväll. 5-2 blev resultatet. Kumla förlorade mot Linden Hockey med 3-5. Någon matchrapport har jag inte sett, så mera vet jag inte. Örebro anser däremot att de borde ha vunnit, men...

**********

Såg att Fahlander i Örebro Hockey anser att arenanamnet på isladan i örebro är värt 600 000 om året, och att de 200 000 som avtalet med Behrn inbringar är "peanuts". Då borde Nobelhallen vara värt 1 miljon om året - minst...


Ha det bra

Bengt

2 kommentarer:

Anonym sa...

börjar redan tröttna på att han ska låna in div1 spelare och bänka våra egna. fortsätter det så kommer nog jag skita i att gå å titta.

Anonym sa...

det är ju skandal. Kan vi inte sälja oss helt och flytta träningarna och allt till karlstad eller turas om? halva laget åker ju från karlstad ändå. Blir inte det lite orättvist? undrar hur dom i Kumla som ägs av bofors känner sig?

Spelarna som kommer hit skiter ju i om bofors spelar dåligt bara dom själva presterar och kommer till Färjestad såsmåning om. Tänk om Solberg fått chansen att se o lära och komma in i det för 2-3säsonger sedan. Då hade han hållt samma standard som Lidström nu. Våga ta upp han igen och skicka den där Karlsson till Karlstad igen!