fredag 19 september 2008

Inga stora skrällar

ES-premiären gick väl som jag trodde. I alla fall nästan. Rögle stretade emot bättre än väntat och knep en pinne uppe i Skellefteå, efter att bl.a Mathias Porseland nätat för Rögle.

Brynäs vann först efter sudden mot FBK, men jag tror att den tvåpoängaren och starten på serien - att känna att man rår på de stora - var livsviktig för Czarneckis gäng.

**********

I övrigt kan man fundera över Pelle Gustafssons målorgier - kul för veteranen att f göra fem mål på två matcher - inte illa för en back!

**********

Jämnt och tufft överallt, precis som det ska vara. Hoppas för övrigt att de stora siffrorna i premiären av HA var en tillfällighet och att serien precis som alla experter tippat kommer att bli jämn. OK, Malmö och Leksand ska enligt tipsen vara bättre än de övriga, men de var inte orubbliga förra året och ser om något lite svagare ut - men kanske också ser mera ut som LAG än en samling stjärnor.

Ha det!

Bengt

1 kommentar:

fairleigheade sa...

How to play slots - JtmHub
How to play slots — 남양주 출장안마 How to play slots · Click on the left-hand corner. · Click 안성 출장샵 on the green-hand corner. · Select the "Entertainment" tab. 강릉 출장안마 · Select 울산광역 출장안마 the "Entertainment" 안동 출장안마 tab. · Select