onsdag 24 september 2008

??????

Ja, jag vet inte vad man ska säga... totalt heldarrig tredjeperiod, medan de två första var bra, bortsett från att domaren blåste sönder andra perioden.

**********

Gissing: för unga spelare för att gå in och spela safe, ens med 4-0 i ryggen. Det blir darr!

**********

Grattis till Wennerström som satte sitt första för Bofors, och Sjödin som gjorde det bra förutom den onödiga och lite vårdslösa slashingen mot målvakten som gav en tvåa i båset.

**********

Förstår inte varför Bejmo ska matchas i numerära underlägen - det funkar inte! Han kommer fel i positionerna hela tiden, coh har svårt att få pucken ur zon. Överhuvud taget får han just nu väldigt lite uträttat på isen.

*********

Frågan är om Fredda Ericson hade knutit ihop högerskridskon med vänstern ikväll - han ramlade påfallande många gånger, liksom flera av Boforsarna. Tycker Messa, Cribbe och Lidström var de som höll ihop försvaret. Markus Karlsson glimtade till, liksom Blomman, men hans checking from behind var riktigt korkad och drar ner hans betyg. Magnum och Perra Johnsson blandade och gav.

*********

Anton G såg stel ut. Ryggen igen? Högga var inte lyckad i förstafemman som överlag hade en dålig kväll. Peppe, Linus och Anton trots allt bästa line, tätt följda av Daggen, Kindahl o Gibban.
Bejmo, Wennerström och Nisse var glimtvis bra.

*********

Har tydligen missat starten på ettan - riktig tabbe av mig, men jag har varit mycket på resande fot. Men tippade rätt ikväll i alla fall :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om matchen i går säger jag bara herregud. I 3:e när målen började ramla in till Sundsvalls fördel undrade jag verkligen om Bik har i AS att göra.

Anonym sa...

Håller med att den var en konstig match men den väckte ta mig fan de döda med detta nervdaller på slutet.
MVP: Domare Holm! Vilket skämt mot ishockeyn, mobbad som liten, inget att säga till om hemma, mindervärdes komplex och ett gigantiskt behov utav att stå i centrum. Han inledde med att inte kunna nya regeln, slutade med att hans ansikte såg ut som en sprängfylld tomat, trodde nästan gamla Bikaren Box var tillbaka på isen :)
Fredrik Ericsson borde inte få spela så länge som han tror att han är så jävla duktig. Har en nonchalant attityd och hamnar i fel beslut HELA tiden. Skott i fel lägen, dåliga uppspel, dropp mellan benen mm. Har alltid gillat honom men nu visar det sig att han måste tillbaka till grunden och plocka upp sin ödmjukhet.
Blommans tackling var inte så illa som den såg ut, onödig absolut med den domaren på isen. Satt så ja såg den klockrent, sundsvall spelaren vände upp mot sitt bås och blomman trycker till honom snett på höften och spelaren kastar sig in i sargen med sidan före. Klart det ska vara utvisning och klart det var onödigt av Blomman men inte var det ett matchstraff.
Gött med 3 pinnar, Gibbs mål och inställning,Lundh, Wennerström med flera av de nya som klev fram då de rutinerade vek ner sig. Cribbe måste bara lyftas fram, har aldrig sett han så bra som han spelat inledningen på denna säsong, underbart, han har fått höra så mycket skit så nu ska han hyllas då han är lagets bästa back,(trodde jag aldrig ja skulle säga).
3 nya på söndag!

Anonym sa...

Ja Fredrik Eriksson var en pajas igår. Bättre kan han får vi hoppas. Tredje perioden var en katastrof!!

Anonym sa...

Varför i helvete bänkade man inte fredda? jaaa så dålig var han igår