måndag 15 september 2008

Red Brick

Tycker det är riktigt kul att BIKsupport verkar kunna få till det med en riktig supporterpub! Hoppas många sluter upp på onsdag så att Red Brick ser att det kan bli ett lönande samarbete. Tyvärr kommer nog inte jag - som vanligt är vi ett antal på jobbet som ska se den första hemmamatchen tillsammans, och vi träffas hemma hos någon av oss. Men förhoppningsvis blir det flera gånger, och då ska jag se till att hänga på.

**********

Hoppas det blir riktigt drag på läktaren. Men jag misstänker att det dels kommer rätt få supportrar från Umeå, dels på grund av avståndet, dels är det väl inte så muntert där just nu. Klubben tyckte ju att klacken gick över anständighetsgränsen under matchen mot Skellefteå där motståndarna - framförallt förre Björklövenspelaren Erik Andersson - häcklades med grova könsord. Som en följd av det hotade klubben att bryta allt samarbete med Green Devils som fick be om ursäkt och lova bot och bättring. Starkt av klubben tycker jag - och en tydlig markering av att klubbarna vill ha klackar som hejar på det egna laget, inte hånar motståndarna!

**********

Kan man hoppas på 2200 åskådare på onsdag? Vore en bra inledning på säsongen.

**********

I kvll smygstartar också elitserien med match mellan HV och Frölunda. Ett tufft prestigemöte, men på något sätt känns det ändå lite avslaget. Lång serie, och inget av de lagen tillhör mina favoritlag. Men TV sänder, så det kasnke blir några minuter framför dumburken...

Vi hörs,

Bengt

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du tänker fel Bengt du ska tänka att vilket bra tillfälle att få med mina arbetskamtater på lokal o ta en pilsner före matchen

Anonym sa...

Håller med Richard!

Anonym sa...

ALLA TILL RED BRICK 16.00. Dra med alla ni känner...

Anonym sa...

håller helt med rickard.
vilken jävla supporter klubb dom har löven som ber om ursäkt.
tydligen så va allt dom sjungit va att spelaren hade sålt sig som en hora. går man till rivalerna ska man räkna med att få höra lite.

Anonym sa...

Häng med till Red Brick istället Bengt, traditioner är till för att brytas. Alla till Red brick!