onsdag 17 september 2008

Godkänd premiär av Bofors

Med tanke på att premiären alltid brukar vara dålig bortsett från förra året, så tycker jag det var en fullt godkänd insats i kväll. Oavgjort hade varit ett rättvist resultat sett över alla tre perioderna. Men pucken ska ju in också...

**********

Magnus Gästrin - vilken j***a ynkedom. Gnälla så fort han fick en smäll, fejka skador med händerna för ansiktet och sedan åka och rappa med klubban, småhaka, t.o.m. knytnävsslag när pucken inte var i närheten - vilket innebar att även domarna tittade åt andra hållet. Men utan tvekan en oerhörd tillgång för sitt lag - han orsakade tre eller fyra BIK-utvisningar genom att ramla som en balettprimadonna, men svarade också för ett skickligt spel.

**********

I övrigt gck väl allt planenligt, utom för AIK som fick storstryk hemma mot Växjö. För tidigt att säga något, men jag höjde ett varningens finger för att det inte bara är att byta ut två tredjedelar av laget och tro att allt ska fungera. AIK kan få det mycket tyngre den här säsongen än experterna tippat.

**********

I övrigt blev det väldigt stora siffror för Malmö som krossade Oskarshamn med 8-0 och Leksand som vann med 10-2 mot Troja. Men som sagt, man ska inte dra för stora växlar på premiäromgången. Skönt att den är avklarad.

1 kommentar:

Anonym sa...

men det hade varit gött med vinst